Sárga piskótához:
A barna piskótához a tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjéből csipetnyi sóval kemény habot verünk. A tojássárgát fakanállal elkeverjük az átszitált kakaóval és az eritrittel. Fellazítjuk a tojáshab negyedével. Ezután óvatosan, hogy a hab össze ne törjön hozzáforgatjuk a maradék tojáshabot is. A masszából sütőpapíros tepsire 30 x 36 centis téglalapot kenünk végül 175 fokra előmelegített sütőben 12 perc alatt megsütjük. Langyosra hűtjük. Lehúzzuk róla a papírt. Három 12 centis csíkra vágjuk. a tésztadarabokat a lehúzott sütőpapír segítségével külön-külön rolád szerűen feltekerjük így hűtjük ki teljesen. Amikor kihűlt kitekerjük.
Hargitai Beáta
cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819
Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890
Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922