A vöröshagymát felaprítjuk. A kenyérszalonnát apró kockákra vágjuk. A sertéscombot a megszokottnál kisebb kb. centis kockákra daraboljuk. A sárgarépát félkarikákra vágjuk. A kolbászt felkarikázzuk.
A káposztát jól kimossuk és egy kicsit átvagdossuk.A káposztát jelen esetben, azért mostam ki (egyébként, nem nagyon szoktam) mert a végén citromlével és fehérborral tettem pikánssá a levest.Kevéske zsiradékon a szalonnát, és a vöröshagymát együtt üvegesre sütjük; aztán hozzáadjuk a húst és a répát.
Hargitai Beáta
cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819
Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890
Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922