Hírek
Zalaapáti diáksportjában fontos elem a Bozsik program
Zalaapáti 2022. november 15. kedd
 
Az idei tan- és nevelési évtől indult el Zalaapátiban a Gábor Áron Általános iskola és a Csupa Csoda Óvoda gyermekközösségében a Magyar Labdarúgó Szövetség által támogatott Bozsik program.

- A hasznos szabadidő eltöltés, a sportág megszerettetése, az abban való kikacsolódás örömének megélése, az egészséges életmód és a közösségformálás, ami ebben a programban megvalósul - sorolta a jótékony hatásokat Kubicsek Máté, a program vezetője, az iskola testnevelő tanára. - A munkában jelenleg 87 gyermek vesz részt, köztük 27 óvodás. Heti rendszerességgel délutánonként zajlanak az edzések, amiket kollégáim köréből hárman vezetünk.

A kis focisták a helyi sportkör színeiben versenyeznek is, ugyancsak Bozsik programos társintézményi sportolókkal mérkőzve.

- Hévíz, Keszthely, Türje, Zalaszentgrót csapataival vannak kapcsolataink - folytatta Kubicsek Máté - Amikor hazai pályán játszanak a gyerekek, rendre kivonulnak a meccsre az iskolatárs szurkolók, ami nagyon motiváló. A színvonalas munkát tehetségre, lelkes hozzáállásra tudjuk építeni, a szülők, az önkormányzat, a helyi sportkör hathatós támogatásával.

A programban résztvevők óvodás, valamint 4 általános iskolás korosztályban edzenek és versenyeznek, 11 éves kor felett külön van fiú és lány csapat, az ifjabbak vegyes összetételben dolgoznak. A munkához jó körülmények állnak rendelkezésre: így az iskolában új tornacsarnok, az óvodában rekortán borítású szabadtéri pálya, a Zalaapáti SE sportcentruma.

Kubicsek Máté elmondta még, hogy az MLSZ segítségével várhatóan jövőre jelentős infrastruktúra fejlesztésre kerülhet sor a sportegyesület létesítményeinek rekonstrukcióját érintően öltözők felújításával, világítás kiépítésével.

H. Á.

További Zalaapáti hírek
Zalaapáti 2024. május 8.
Pályázati támogatásokkal megalapozottak Zalaapáti idei fejlesztései, a közéletet pedig színes rendezvények pezsdítik.
Zalaapáti 2024. február 14.
Gálaműsorral ünnepelte megalakulásának huszadik évfordulóját a zalaapáti Boróka Táncegyüttes.
Zalaapáti 2023. december 12.
Anyagiakban az elmúlt bő két évtized legszűkebb esztendejét zárja idén Zalaapáti önkormányzata.
nap képe
Káli-medence, Kopasz-hegy
legfrissebb újságunk
Nyugat-Balaton
Dél-Balaton
kapcsolat


Hargitai Beáta

cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819

Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890

Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922

Ügyfélszolgálati irodánk: 8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.

Telefon: +3683/511-890 Mobil: +3620/9392-970
E-mail: molnar.andras@regio1.hu
© 2017 inforegio.hu Minden jog fenntartva.