kikenéshez
10 dkg vajat cukorral, narancshéjjal, a durvára vágott magvakkal és a tejszínnel állandó kevergetés közben felforraljuk.
Azután a tűzről lehúzzuk, a lisztet és az őrölt magvakat belekeverjük. A masszát lehűtjük és a zsírral megkent vagy sütőpapírral bélelt sütőlapra, kiskanál segítségével diónyi halmokat rakosgatunk egymástól 3 ujjnyi távolságra.
A halmokat kissé szétlapítjuk, majd 180 C-os sütőben 12-15 perc alatt aranybarnára sütjük.
Még langyosan lapáttal felszedjük és lefelé fordítva rácsra tesszük. Amikor a korongok kihűltek az olvaszott csokoládéval bevonjuk.
Hargitai Beáta
cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819
Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890
Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922