Kérjük meg a hentesünket, hogy vágja négybe a borjúlábat. Otthon mossuk meg, mielőtt feldolgoznánk.
Egy kuktába tegyük bele a csontot, a háromnegyedig bevágott vöröshagymát, a fokhagymákat, a babérlevelet. A többi fűszert tegyük teadióba, és így rakjuk a többi hozzávaló közé. Öntsük fel az edényt vízzel. Főzzük meg a csontot, és hagyjuk teljesen kihűlni. Érdemes előző este ezt a lépést elvégezni.
Hargitai Beáta
cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819
Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890
Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922