A sertéshús sütése nagy hozzáértést kíván, hogy a sült puha, zamatos legyen, és ne kemény, száraz.
A sertésszeleteket megpotyoljuk, besózzuk és lisztbe mártva, forró olajban, mindkét oldalán átsütjük. A visszamaradt zsírjából, kevés víz hozzáadásával pecsenyelevet készítünk és abba a szeleteket visszahelyezve tovább pároljuk.
A zöldborsót olajban megpároljuk, a húshoz öntjük. Ha szükséges vizet öntünk alá, hogy elég bő leve legyen és a zöldborsóval még pár percig összefőzzük. Zöldpetrezselyemmel meghintjük.
Köretnek párolt rizst adunk hozzá.El lehet készíteni fiatal marha- vagy borjúhúsból is.
Hargitai Beáta
cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819
Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890
Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922