Receptek
Svájci kolbászsaláta
Kategória: Saláta
Hozzávalók:

2 személyre:

  • 20 dkg szafaládé vagy virsli,
  • 15 dkg Emmentáli vagy Gouda sajt,
  • 10 dkg  savanyú uborka,
  • 1 kis fej vöröshagyma;

    a páchoz:

  • 1 dl szobahőmérsékletű húsleves vagy alaplé, 
  • 1 vékony karikára vágott zöldhagyma,
  • 1 evőkanál apróra vágott  metélőhagyma,
  • 1 evőkanál apróra vágott zöldpetrezselyem,
  • 1 teáskanál csípős mustár,
  • ½ teáskanál cukor,
  • 3 evőkanál semleges ízű olaj,
  • 3 evőkanál fehéborecet,
  • só, fehérbors.
Elkészítése:

A páclé hozzávalóit összekeverjük, ízlés szerint sózzuk, borsózzuk.

A szafaládét (vagy virslit), a sajtot meg a savanyú uborkát vékony csíkokra vágjuk és egy tálba tesszük. Ráöntjük a páclevet és finoman összeforgatjuk.

Receptajánló
Receptkategóriák
nap képe
Káli-medence, Kopasz-hegy
legfrissebb újságunk
Nyugat-Balaton
Dél-Balaton
kapcsolat


Hargitai Beáta

cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819

Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890

Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922

Ügyfélszolgálati irodánk: 8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.

Telefon: +3683/511-890 Mobil: +3620/9392-970
E-mail: molnar.andras@regio1.hu
© 2017 inforegio.hu Minden jog fenntartva.