Hírek
Falunap Kéthelyen újszülöttek, 50 éves házasok köszöntésével
Kéthely 2022. június 21. kedd
 
Két év kihagyás után, június 11-én újra megtarthattuk falunapunkat Kéthelyen. Minden korosztályt próbáltunk megszólítani az újszülöttektől egészen a nyugdíjasokig.

Kora reggel 7 órakor Móricz László szervezésében kezdetét vette a falunapi horgászverseny, majd a délelőtt folyamán a főzőversenyre nevezett csapatok is elfoglalták helyüket a művelődési ház mögötti rendezvénytéren. Partnereink segítségével többek között ingyenes szűrővizsgálatokat, lurkó-kuckót, víz-kvízt, kézműves és vasmacska játszóházat, különböző játékokat próbálhattak ki látogatóink. Programjaink között szerepelt az előző évben született gyermekek és családjaik köszöntése: összesen 49 gyermek szerepelt az idei meghívottak között. Köszöntöttük azon házaspárokat is, akik idén, illetve az elmúlt két évben ünnepelték 50. házassági évfordulójukat.

Mind a kisgyermekek, mind pedig a házasok köszöntésénél megható pillanatoknak lehettünk tanúi. Ezúton is jó egészséget és sok boldogságot kívánunk a családoknak! Rendezvényünket színesítette az általános iskolások művészeti bemutatója és képzőművészeti kiállítása, a Kéthelyi Asszonykórus, valamint az Integrált Szociális Otthon lakóinak műsora. Lélegzetelállító produkcióval készültek a Kéthelyi Jóga Balaton Stúdió növendékei, akiket a Marcali 3 Tenor, Ribizli Bohóc, majd egy aranyos kis meglepetés műsor követett Molnár Mariann és Nemes Béláné pedagógusok és növendékei jóvoltából. Az est fénypontja Gallusz Niki és a Club 54 produkciója, valamint az utcabál volt a Retrokonok Együttes zenéjével. Zárásként tűzijátékkal ünnepeltük, hogy hosszú kihagyás után újra együtt lehettünk.

Köszönetünket fejezzük ki a rendezvény megvalósításában való közreműködésért a Gamesz dolgozóinak, a Kéthelyi Polgárőrségnek, Sinkovics Zoltánnak, Hegedűs Annának, Mika Ramónának, a Retrokonok Együttesnek és a Hanguru Kft.-nek, továbbá mindazoknak, akik ellátogattak hozzánk.

Oltiné Maczkó Nikolett

További Kéthely hírek
Kéthely 2022. december 13.
„Van a csoda… Karácsony csodája. Amire várunk. És ami teljesedik. De ez a csoda nem a színes szalagokkal átkötözött dobozban rejlik. Nem a feldíszített zöld fenyő alatt találod. Ezt a csodát másutt kell keresni, másutt lehet megtalálni. Ez
Kéthely 2022. szeptember 19.
Generációkra visszanyúló hagyománya van Kéthelyen a szüreti felvonulásnak és bálnak, így köszöntik idén is a településen az őszt.
Kéthely 2022. április 26.
Két év kihagyás után idén újra felállíthattuk a húsvéti dekorációnkat Kéthely központjában.
nap képe
Káli-medence, Kopasz-hegy
legfrissebb újságunk
Nyugat-Balaton
Dél-Balaton
kapcsolat


Hargitai Beáta

cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819

Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890

Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922

Ügyfélszolgálati irodánk: 8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.

Telefon: +3683/511-890 Mobil: +3620/9392-970
E-mail: molnar.andras@regio1.hu
© 2017 inforegio.hu Minden jog fenntartva.