Hírek
Közösségi programokkal telnek Karmacs év végi napjai
Karmacs 2023. december 12. kedd
 
A minap köszöntötték Karmacson az időseket, majd jótékonysági bált rendeztek az óvodáért a szülők, az első decemberi hétvégén feldíszítették a településközpontban a falu karácsonyfáját, megörvendeztette a gyermekeket a Mikulás, az adventi ü

Minden esemény generációk közös programját jelenti. Kelemen István polgármester elmondta, hogy az idősek napjának műsorában szerepeltek az óvodás gyermekek, a szülők és az intézmény dolgozói. Az ünnepelteket fehér asztal mellett látták vendégül. Ugyancsak hagyomány a településen az óvoda javát szolgáló bál, amit ezúttal is a szülők közössége szervezett meg. Műsor színesítette az estet, felnőttek alkalmi csoportja mutatott be humoros színpadi produkciót, táncos jókedvre hangolva a közösséget. A dolgos hétköznapokban a közös kikapcsolódások után mindig megújuló erővel folytatódik munka, amivel az önkormányzat javarészt már a jövő esztendei gyarapodás előkészítésén munkálkodik.

- Az orvosi rendelő felújításának indítására koncentrálunk, a TOP-Plusz pályázaton elnyert 48 millió forint áll rendelkezésre a kivitelezéshez és eszközfejlesztéshez együttesen - mondta a polgármester. - A kivitelező kiválasztása folyamatban van, a műszaki tartalom nagyrészt az épület energetikai korszerűsítését öleli föl hőszivattyús, napelemes fűtési rendszer kiépítésével, a falak szigetelésével és a nyílászárók cseréjével. Biztosított lesz az akadálymentes bejutás, a helyiségek új burkolatokat kapnak. Időszerű a falubusz cseréje, a Magyar Falu Programban pályázunk ehhez anyagi forrásra.

Kelemen István az év végének közeledtével így foglalta össze gondolatait, jókívánságainak üzenetével:

- Életünkben maradjon meg minden eddigi jó, tölthessük az ünnepeket a szeretteink körében. Egészségünk adjon lelki és fizikai erőt a munkához, céljaink elérése hozzon örömet mindannyiunk számára.

H. Á.

További Karmacs hírek
Karmacs 2024. március 13.
Testvérkapcsolati jubileum jegyében az erdélyi Csíkszentsimon településen farsangolt Karmacs önkormányzati képviselete.
Karmacs 2023. október 18.
Várhatóan még idei kezdéssel elindulhat Karmacson a háziorvosi rendelésnek és a védőnői szolgálatnak helyet adó egészségház felújítása, több más fejlesztési célú munka mellett.
Karmacs 2023. július 18.
Útfelújításokkal indult a településfejlesztés idén Karmacson, az újabb beruházási terv pedig az orvosi rendelő korszerűsítése.
nap képe
Káli-medence, Kopasz-hegy
legfrissebb újságunk
Nyugat-Balaton
Dél-Balaton
kapcsolat


Hargitai Beáta

cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819

Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890

Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922

Ügyfélszolgálati irodánk: 8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.

Telefon: +3683/511-890 Mobil: +3620/9392-970
E-mail: molnar.andras@regio1.hu
© 2017 inforegio.hu Minden jog fenntartva.