Hírek
Szimbólumok és érzelmek Kéthely ünnepében
Kéthely 2021. december 10. péntek
 
Fenekestül felfordult az élet az elmúlt két évben a pandémia miatt, sajnos ez alól egyetlen egy település sem kivétel, mint ahogy Kéthely sem.

Sok mindent megéltünk a járványhelyzet való küzdelem során, de mindvégig maximálisan arra törekedtünk, hogy komfortosabbá tegyünk a helyi lakosok életét. Bíztunk abban, hogy 2021-ben a régi megszokott hagyományaink szerint élhetjük meg az adventi időszakot. Kívánságunk csak részben teljesül, kisebb változásokat eszközölve megtarthatjuk szokott ünnepségeinket. Szombat esténként újra együtt ünnepeljük településünk adventi koszorújánál a hétvégéről hétvégére felgyúló gyertyák fényét. Adventi ráhangolódásunkat Németh József plébános, a Kéthelyi Általános Iskola diákjai, a Napsugár Óvoda növendékei, a Kéthelyi Értelmi Fogyatékosok Otthona lakói valamint a Kéthelyi Asszonykórus műsora teszi rendre teljessé. Élő adventi naptárunk is estéről estére egyre szebbé varázsolja szeretett településünket.

Rendezvény­soro­za­tun­kat december 18-án karácsonyváró ünnepséggel koronázzuk meg, ahol helyi fellépők műsora mellett a Brumi Bandi Band szórakoztatja az arra járókat. Intézményeink, civil szervezeteink és önkénteseink jóvoltából adventi finomságokat kóstolhatunk, miközben a termelői piac és kézműves vásár portékáiból szemezgethetünk.

Kéthely község önkormányzata nevében örömteli készülődést, jó egészséget és áldott békés ünnepeket kívánunk!

További Kéthely hírek
Kéthely 2022. december 13.
„Van a csoda… Karácsony csodája. Amire várunk. És ami teljesedik. De ez a csoda nem a színes szalagokkal átkötözött dobozban rejlik. Nem a feldíszített zöld fenyő alatt találod. Ezt a csodát másutt kell keresni, másutt lehet megtalálni. Ez
Kéthely 2022. szeptember 19.
Generációkra visszanyúló hagyománya van Kéthelyen a szüreti felvonulásnak és bálnak, így köszöntik idén is a településen az őszt.
Kéthely 2022. június 21.
Két év kihagyás után, június 11-én újra megtarthattuk falunapunkat Kéthelyen. Minden korosztályt próbáltunk megszólítani az újszülöttektől egészen a nyugdíjasokig.
nap képe
Káli-medence, Kopasz-hegy
legfrissebb újságunk
Nyugat-Balaton
Dél-Balaton
kapcsolat


Hargitai Beáta

cégvezető - főszerkesztő
hargita.bea@t-online.hu
Mobil: +3630/387-1819

Tel-Info Bt.
Ügyfélszolgálati iroda:
8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.
Telefon: +3683/511-890

Helikon Info Kft.
Ügyfélszolgálati iroda:
8600 Siófok, Kele u. 5.
Telefon: +3684/317-922

Ügyfélszolgálati irodánk: 8360 Keszthely, Széchenyi u. 1-3.

Telefon: +3683/511-890 Mobil: +3620/9392-970
E-mail: molnar.andras@regio1.hu
© 2017 inforegio.hu Minden jog fenntartva.